Cégünk 1991 - ben alakult családi vállalkozásként. 1 - 2 fő foglalkozott reklám - ajándéktárgyak, naptárak és reklámtáskák értékesítésével. Sajáterős fejlesztések eredményeként fő tevékenységünk hamarosan a papírtáska gyártás lett. Ma már mindenféle megrendelői igényt kiváló minőségben és megállapodott időpontra teljesítünk.
Működésünk legfontosabb szempontja, hogy megrendelőink különféle igényeit árban, minőségben és a határidőt tekintve maradéktalanul kielégítsük.
Raktárkészletünkből nem hiányzik a papír szalagfüles, sodrottfüles, zsinórfüles táska számtalan méretben és színben, amelyeket saját szitaműhelyünkben rövid határidőre tudunk egyedi igényeknek megfelelően emblémázni, kis mennyiségben is.
Jelentős tételekben gyártunk egyedi táskákat is különböző alappapírból, matt vagy fényes fóliával, formalakkozva vagy présfóliázva.
Igény szerint, akár több ezres vagy több tízezres nagyságrendben.
Nagy hangsúlyt fektetünk az üzleti partnerekkel való kommunikációra, igyekszünk segítségükre lenni a számukra legmegfelelőbb termék kiválasztásában és igényeik maradéktalan teljesítésében.
Ehhez nagymértékben hozzájárul az, hogy beszállító és alvállalkozó partnereink évek óta ugyanazok a cégek, akiknek ugyanúgy fontos a megbízható, korrekt üzleti kapcsolat, mint nekünk.
2016. április 1-ével az R+C Zrt. megvásárolta a papírtáska üzletágat a korábbi tulajdonostól. Így ez a tevékenység az új cég keretein belül folytatódik tovább.
Előnyeink:
  • az országban egyedülálló, kb 160-170 ezer darabos raktárkészlettel rendelkezünk
  • 100%-ban újrahasznosított alapanyagot is használunk
  • Gyorsaság – néhány nap alatt megemblémázzuk a papírtáskákat
  • Rugalmasság – megrendelőink igényeit a lehető legjobban alkalmazkodva, néha lehetetlennek tűnő gyorsasággal és rugalmassággal elégítjük ki
  • Megbízhatóság – pontosak vagyunk és a megszokott minőséget biztosítjuk
  • a piacon egyedülálló módon, kis mennyiségek emblémázását is vállaljuk

Köszönjük, hogy meglátogatta a megújult honlapunkat!